dbp

dbp

Beszélgetés a szerzői marketingről - november 5.

2010. október 28. - KaliDia

A Goethe Intézet KIADÓI METROPOLISZOK elnevezésű beszélgetés- és felolvasássorozatának keretében német és magyar kiadók beszélgetnek a szerzői marketing lehetőségeiről, és arról, milyen marketingeszközöket lehet használni az irodalom területén, hogyan tudja a kiadó segíteni a szerzőt a siker felé vezető úton.

 

Meghívott vendégek: Isabel Kupski (S. Fischer Verlag), Mészáros Sándor (Kalligram) és N. Kiss Zsuzsanna (Európa Könyvkiadó).

 

Időpont és helyszín: 2010. november 5., 10.00, Goethe Intézet (1092 Budapest, Ráday utca 58.). Német nyelven, magyar szinkrontolmácsolással.

 

November 4-én szó lesz a fordítástámogatásról is, illetve a rendezvénysorozat keretében meghívott hat kortárs német író pódiumbeszélgetésen vesz részt a Goethe Intézetben, majd Egerben és Budapesten több helyszínen is felovasást tartanak.

Részletes program itt, illetve a Goethe Intézet honlapján olvasható.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dbp.blog.hu/api/trackback/id/tr992406680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása